paranormaal

Nieuwetijds kinderen/Indigo kinderen

Het valt niet altijd mee om in het kort uit te leggen wat Nieuwetijdskinderen zijn. Ze worden overigens ook wel "Indigokinderen" genoemd. Ook kom je af en toe de term "Kristalkinderen" tegen maar het lijkt er vooralsnog op dat deze toch net niet helemaal hetzelfde zijn.
Nieuwetijds kinderen zijn hier op aarde geboren met een bepaald doel, ze hebben een speciale taak. En vaak weten deze kinderen dat zelf maar al te goed.


Ze zijn meestal heel gevoelig voor indrukken en signalen uit hun omgeving. Ze hebben een bepaalde vorm van wijsheid, ook al zijn ze erg jong. Meestal weten ze precies wat ze willen en wat ze niet willen. Dat maakt het voor ouders, opvoeders en leerkrachten op scholen niet altijd gemakkelijk. Ze zijn "anders" en dus "lastig". Soms worden ze ten onrechte als "ADHD" of "autistisch" bestempeld. Nu is het beslist niet zo dat elke diagnose van ADHD of autisme verkeerd is en het gebruik van medicijnen kan in die gevallen juist zijn. Maar het zal duidelijk zijn dat een kind ten onrechte een dergelijke diagnose opgeplakt krijgt, dit rampzalig kan uitpakken.

Hoe lang zijn er al Indigo kinderen?

Volgens de informatie die wij doorgekregen hebben, zijn er altijd al Indigokinderen en Kristalkinderen geweest. Wel is het zo dat de afgelopen 20 jaar het aantal Indigokinderen dat geboren wordt steeds meer toeneemt. Maar er lopen ook heel veel volwassen Indigokinderen rond. Zij hebben het vaak erg moeilijk gehad in hun jeugd, omdat hun behoeften totaal verkeerd begrepen werden. Ze groeiden namelijk op in een tijd waarin voor dit soort zaken helemaal nog geen aandacht was. In onze praktijk hebben we dan ook veel volwassen Indigo's kunnen helpen om uiteindelijk toch hun levensbestemming te bereiken. Ook hebben we een aantal malen zwangerschappen van "Indigo-moeders" begeleid. Het is onze ervaring dat Indigokinderen heel vaak bij Indigo-ouders geboren worden.

Heeft u het idee dat u een nieuwetijdskind hebt of bent, kijk dan eens op de nieuwetijds kinderen website