paranormaal

Wat betekent mijn naam. Ontdek de verborgen spirituele betekenis van je naam

- Welke geheime boodschap hebben je ouders je met jouw naam meegegeven?
- Wat voor boodschap wil jij je kindje meegeven?
- Wat voor onbewuste invloed heeft je naam op je?
Dat zijn allemaal vragen die heel belangrijk kunnen zijn.Verandering van naam?

Soms willen mensen hun voornaam veranderen. Ed wil misschien op een gegeven ogenblik in zijn leven "Eduard" genoemd worden. Of Margaretha wil voortaan "Marga" heten. En als je trouwt kun je ervoor kiezen om voortaan de achternaam van je partner te gebruiken. Hoe werkt een naamsverandering numerologisch uit?

Toelichting

Vul hieronder in het lichtgroene vakje je naam in. Het maakt niet uit of je hoofdletters of kleine letters gebruikt. De bedoeling is dat je je voornaam + achternaam invult, en dan op 'bereken' klikt. Ons advies is om voor je voornaam je roepnaam te gebruiken, omdat dat de naam is waarmee je in de wereld staat. Maar het kan leuk zijn om deze uitkomst eens te vergelijken met de resultaten als je je voornaam (of voornamen) invult zoals ze bij de burgelijke stand geregistreerd staan. (Want dat was wat je ouders hoopten of verwachtten...)
Wil je je naam veranderen? Bereken dan eerst je huidige naam en kijk dan eens wat er gebeurt als je voornaam of je achternaam zou veranderen. Past je nieuwe naam beter bij hoe je zou willen zijn of misschien juist niet?
Vul hier je volledige naam in:Klik hier om een andere naam in te vullen.
Klik hier voor meer uitleg over numerologie.