Spiritplaza


Daghoroscoop Schorpioen (Scorpio)

daghoroscoop Schorpioen Iedereen die geboren is in de periode 23 oktober t/m 21 november valt onder het sterrenbeeld Schorpioen.
De Schorpioen is een vast waterteken, waaraan de planeten Pluto en Mars zijn toegekend. Dat duidt op veel energie, die zich ook heel plotseling kan uiten. De motivatie achter de daden van Schorpioen-mensen is door deze water-hoedanigheid meestal gevoelsmatig van aard, waardoor u moeilijk te doorgronden bent.

U neemt niets gemakkelijk op en u doet uw best om grondig te werk te gaan. Halve maatregelen of leugens maken u agressief; toch bent u zelf niet van oneerlijk gedrag gevrijwaard wanneer u uw resultaten in gevaar ziet. U bent nauwelijks klein te krijgen, want als geen ander teken van de dierenriem beschikt u over krachten, die u altijd weer opnieuw kunt mobiliseren.

Hoe berekenen we jouw persoonlijke daghoroscoop

Bij een persoonlijke daghoroscoop vergelijken we de huidige stand van de planeten met de stand van de planeten op het moment van jouw geboorte. En als die planeten een speciale positite ten opzichte van elkaar hebben, dan wordt dat in de astrologie een 'Transit' genoemd. De transits en de betekenis daarvan vindt je terug in jouw persoonlijke daghoroscoop.

De periode waarop zo'n transit werkzaam is (en dus de invloed daarvan) kan heel erg verschillen. Sommige transits duren maar een paar uur, terwijl anderen langer dan een dag van invloed kunnen zijn. Het kan ook voorkomen dat er op bepaalde momenten helemaal geen bijzondere panetaire invloeden op jou van toepassing zijn. Maar onze berekeningen zijn zo nauwkeurig dat het heel goed mogelijk is dat als je een paar uur (of soms zelfs een paar minuten) later opnieuw je daghoroscoop opvraagt een heel andere situatie aantreft!

Het maken van een persoonlijke daghoroscoop vergt zeer complexe berekeningen, die we voor elke bezoeker van Spiritplaza opnieuw uitvoeren aan de hand van de persoonlijke geboortegegevens. Deze persoonlijke daghoroscoop geldt dus maar voor één persoon. Dat is dus niet te vergelijken met de daghoroscopen die je elders op Internet of in de krant vindt, want deze gelden voor iedereen die onder een bepaald sterrenbeeld geboren is.

Vul hieronder jouw gegevens in en klik op 'Bereken'. Dan verschijnt jouw persoonlijke daghoroscoop.
NB De hieronder ingevulde persoonlijke gegevens worden NIET door Spiritplaza opgeslagen!

Naam:
Geboorte Dag-Maand-Jaar:
Geboorteland:
Geboorteplaats: