Spiritplaza


Daghoroscoop Steenbok (Capricorn)

daghoroscoop Steenbok Iedereen die geboren is in de periode 22 december t/m 19 januari valt onder het sterrenbeeld Steenbok.
Het teken Steenbok wordt door de planeet Saturnusus geregeerd. Daardoor bent u een wat ernstiger type, dat verplichtingen met grote zorgvuldigheid vervult. U aarzelt niet, de verantwoordelijkheid voor uzelf en anderen op u te nemen en daarvoor ook hard te werken. Uw doelen hebt u duidelijk vastgelegd, en hoewel u heel eerzuchtig bent, zult u erom denken dat uw plannen realiseerbaar zijn.

Omdat de Steenbok een aardeteken is, zult u uw leven wijden aan concrete opgaven en nauwgezet de vervulling van uw plichten op u nemen. Daarbij schuwt u ook niet om in de openbaarheid te treden en binnen een groter kader te werken. U kunt effectief organiseren en ook als voorbeeld dienen wanneer het om volharding en betrouwbaarheid gaat. Misschien interesseert u zich wel voor politiek en wordt u op dit gebied actief; de juiste energie daarvoor zou u in ieder geval hebben. U wilt carrière maken en aanzien bereiken, en daar u een waar wonder aan zelfdiscipline kunt zijn zult u ook wel succes hebben. Ook uw relaties en contacten kunnen voor u heel bruikbaar zijn.

Hoe berekenen we jouw persoonlijke daghoroscoop

Bij een persoonlijke daghoroscoop vergelijken we de huidige stand van de planeten met de stand van de planeten op het moment van jouw geboorte. En als die planeten een speciale positite ten opzichte van elkaar hebben, dan wordt dat in de astrologie een 'Transit' genoemd. De transits en de betekenis daarvan vindt je terug in jouw persoonlijke daghoroscoop.

De periode waarop zo'n transit werkzaam is (en dus de invloed daarvan) kan heel erg verschillen. Sommige transits duren maar een paar uur, terwijl anderen langer dan een dag van invloed kunnen zijn. Het kan ook voorkomen dat er op bepaalde momenten helemaal geen bijzondere panetaire invloeden op jou van toepassing zijn. Maar onze berekeningen zijn zo nauwkeurig dat het heel goed mogelijk is dat als je een paar uur (of soms zelfs een paar minuten) later opnieuw je daghoroscoop opvraagt een heel andere situatie aantreft!

Het maken van een persoonlijke daghoroscoop vergt zeer complexe berekeningen, die we voor elke bezoeker van Spiritplaza opnieuw uitvoeren aan de hand van de persoonlijke geboortegegevens. Deze persoonlijke daghoroscoop geldt dus maar voor één persoon. Dat is dus niet te vergelijken met de daghoroscopen die je elders op Internet of in de krant vindt, want deze gelden voor iedereen die onder een bepaald sterrenbeeld geboren is.

Vul hieronder jouw gegevens in en klik op 'Bereken'. Dan verschijnt jouw persoonlijke daghoroscoop.
NB De hieronder ingevulde persoonlijke gegevens worden NIET door Spiritplaza opgeslagen!

Naam:
Geboorte Dag-Maand-Jaar:
Geboorteland:
Geboorteplaats: