paranormaal

Tweelingzielen: een relatie met ongelofelijke ervaringen, maar zeer turbulent!

Als we de informatie op diverse (Nederlandse) websites bekijken, dan blijkt dat er toch nog heel wat misverstand over het begrip Tweelingziel bestaat.
Meestal gaat men ervan uit dat tweelingzielen zo identiek zijn aan elkaar, dat een relatie tussen tweelingzielen geen enkele spanning of uitdaging bevat. Tweelingzielen zouden dan ook in die visie gezellig kneuterend hun tijd doorbrengen op de bank. De tweelingziel relatie kabbelt rustig voort en beide partijen heben geen enkele behoefte om iets aan zichzelf (of de ander) te veranderen.


Het wordt tijd om dit soort misverstanden uit de wereld te helpen, want een tweelingziel relatie lijkt in de praktijk in het geheel niet op deze beschrijving. Dit kan zelfs tot gevolg hebben dat mensen hun tweelingziel niet als zodanig herkennen of dat zij iemand anders voor hun tweelingziel aanzien.

Wees dankbaar voor de grote spirituele meesters die in je leven komen als: je kinderen, je huidige of vorige partners, je iritante buren, of als de afschuwelijke mensen die je ontmoet, want zij helpen je om in een staat van verlichting en vrede te blijven. Zij immers laten je elke dag weten hoeveel werk je nog moet doen en op welke punten je nog geen meester bent over jezelf.

Wayne Dyer

Ik heb zelf het voorrecht al enige jaren met mijn tweelingziel samen te mogen zijn en ik kan met grote stelligheid zeggen dat een tweelingziel relatie NIET rustig is. In tegendeel. Als je je tweelingziel tegenkomt is de turbulentie zo groot dat er bij wijze van spreken geen twee stenen op elkaar blijven staan. De uitdagingen die een tweelingziel relatie biedt zijn zelfs zo groot, dat je leven volkomen op zijn kop komt te staan. Al je schaduwkanten (zelfs die waarvan je overtuigd was dat je ze al had opgelost) komen volledig in het licht te staan en ze veroorzaken zo veel last, dat er maar twee mogelijkheden zijn: oplossen van het probleem of stoppen met de relatie! Maar je wilt niet stoppen dus je gaat door want:

  • waar vind je een relatie waarin je je zo "thuis" voelt?

  • waar vind je iemand anders die je zo tot in je diepste wezen begrijpt?

  • waar vind je iemand waarmee je tegelijkertijd in dezelfde droom terecht kunt komen?

  • waar vind je iemand die je zo stimuleert

  • waar vind je iemand die alle dingen die echt belangrijk voor je zijn net zo belangrijk, interessant of leuk vindt als jij?

  • waar vind je iemand die (zonder dat je iets gezegd hebt) vandaag precies het waxinelichthoudertje van paars glas voor je koopt waaraan je gisteren dacht (maar wat je meteen terzijde schoof omdat zoiets toch niet bestaat)?

  • hoe kun je uitleggen dat je partner zo volledig hetzelfde is als jij, maar tegelijkertijd zo volkomen verschillend?
  • Kortom:  tweelingzielen zijn elkaars spirituele leermeester bij uitstek. Een tweelingzielrelatie  biedt optimale mogelijkheden voor de spirituele groei voor beide partners. Dat houdt de belofte in van een zeer boeiend en vervullend leven. Maar als je echt alleen maar op zoek bent naar een kalm en rustig leven, dan is een tweelingzielrelatie niets voor jou.

    Lorenzo