Spiritplaza


Daghoroscoop Waterman (Aquarius)

daghoroscoop Waterman Iedereen die geboren is in de periode 20 januari t/m 18 februari valt onder het sterrenbeeld Waterman.
Mensen die onder het teken Waterman geboren werden, zijn bezig als vernieuwers. Dat wil zeggen dat zij de verouderde structuren van onze maatschappij doorbreken, en de weg bereiden voor een beter en vrijer leven in een humanere maatschappij.

Vriendschap en verbondenheid zijn zeer belangrijk voor u; dat is op de toekenning van de planeet Uranus aan het teken Waterman terug te voeren. Uw vrienden en vriendinnen kunnen zeker zijn van uw solidariteit, want de planeet Uranus brengt onder andere menslievendheid en humanitair gedachtegoed voort.

U onderscheidt zich door uw originaliteit, en u bent er ook trots op dat u enigszins anders bent dan alle anderen. U hebt duizend en een fantastische ideeën en genoeg verstand voor onconventionele oplossingen van problemen.

Hoe berekenen we jouw persoonlijke daghoroscoop

Bij een persoonlijke daghoroscoop vergelijken we de huidige stand van de planeten met de stand van de planeten op het moment van jouw geboorte. En als die planeten een speciale positite ten opzichte van elkaar hebben, dan wordt dat in de astrologie een 'Transit' genoemd. De transits en de betekenis daarvan vindt je terug in jouw persoonlijke daghoroscoop.

De periode waarop zo'n transit werkzaam is (en dus de invloed daarvan) kan heel erg verschillen. Sommige transits duren maar een paar uur, terwijl anderen langer dan een dag van invloed kunnen zijn. Het kan ook voorkomen dat er op bepaalde momenten helemaal geen bijzondere panetaire invloeden op jou van toepassing zijn. Maar onze berekeningen zijn zo nauwkeurig dat het heel goed mogelijk is dat als je een paar uur (of soms zelfs een paar minuten) later opnieuw je daghoroscoop opvraagt een heel andere situatie aantreft!

Het maken van een persoonlijke daghoroscoop vergt zeer complexe berekeningen, die we voor elke bezoeker van Spiritplaza opnieuw uitvoeren aan de hand van de persoonlijke geboortegegevens. Deze persoonlijke daghoroscoop geldt dus maar voor één persoon. Dat is dus niet te vergelijken met de daghoroscopen die je elders op Internet of in de krant vindt, want deze gelden voor iedereen die onder een bepaald sterrenbeeld geboren is.

Vul hieronder jouw gegevens in en klik op 'Bereken'. Dan verschijnt jouw persoonlijke daghoroscoop.
NB De hieronder ingevulde persoonlijke gegevens worden NIET door Spiritplaza opgeslagen!

Naam:
Geboorte Dag-Maand-Jaar:
Geboorteland:
Geboorteplaats: