geboortehorosoop

Een geboortehoroscoop speciaal voor jou gemaakt

Een geboortehoroscoop is gebaseerd op de stand van de planeten op het moment van je geboorte, gezien vanuit de plaats op aarde waar je geboorte plaatsvond. Een geboortehoroscoop is echt uniek, omdat het eigenlijk nooit gebeurt dat er twee mensen precies op hetzelfde moment op dezelfde plaats op aarde geboren worden. Zelfs tweelingen worden enige minuten na elkaar geboren. Daarom is zo'n persoonlijke horoscoop op geen enkele manier te vergelijken met horoscopen die je bijvoorbeeld op websites, of kranten kunt lezen. Want bij dat soort horoscopen wordt alleen je 'sterrenbeeld' gebruikt, waardoor de suggestie gewekt wordt dat de astrologie maar 12 verschillende soorten mensen kent. Het tegendeel is dus waar, want er zijn dus eigenlijk net zoveel horscoopen als er mensen op aarde zijn.

Een persoonlijke (psychologische) geboortehoroscoop is ook niet bedoeld als een voorspelling voor de komende tijd, maar geeft een overzicht van hoe je in wezen bent. Ook van de delen van jou die je niet ziet of kunt zien (zoals bijvoorbeeld blinde vlekken). Het is ook geen 'veroordeling' in de zin van "zo ben je en zo zul je altijd blijven". De astrologie geeft je inzichten in jezelf, maar daarom ook de mogelijkheid om bepaalde dingen te veranderen. In die zin is het dus een mooi instrument om je spirituele/persoonlijke ontwikkeling te bevorderen.

Je kunt hier een dergelijke horoscoop van meer dan 30 pagina's aanvragen, door het onderstaande formulier volledig in te vullen.

Speciale aanbieding: een speciaal voor jou gemaakte geboortehoroscoop + een overzicht van de invloeden die de planeten de komende 12 maanden op jou persoonlijk hebben. Nu slechts € 25,- ! (gemakkelijk en veilig betalen met Ideal)
Na afronding van de bestelling wordt jouw horoscoop echt persoonlijk voor jou gemaakt en krijg je deze binnen een paar werkdagen per email toegestuurd.

Vul het onderstaande formulier volledig in en klik vervolgens op 'Stap2' (om de ingevulde gegevens te controleren voordat je de horoscoop bestelt)
Mijn naam:
Email:

Gegevens t.b.v. horoscoop:
Naam voor horoscoop:
Geboortedatum:
Geboorte tijd:)* uur
minuut
Geboorte gemeente:
Geboorte land:

)* Om de geboortehoroscoop te berekenen is het belangrijk om de geboortetijd zo nauwkeurig mogelijk te weten. Als je twijfelt over je geboortetijd en je bent geboren in Nederland, dan is het vrij simpel om de juiste tijd te weten te komen. Want in Nederland wordt het geboortetijdstip geregistreerd in het geboorteregister van de gemeente waarin je geboren bent. Je kunt het dus altijd navragen bij die gemeente. Sommige gemeentes geven het geboortetijdstip (gratis) telefonisch door. Andere gemeentes (vooral de wat grotere) willen dat er een officieel uittreksel uit het geboorteregister aangevraagd wordt. Aan dat laatste zijn echter wel kosten verbonden (ongeveer 15 euro).