Spiritplaza


Daghoroscoop Maagd (Virgo)

daghoroscoop Maagd Iedereen die geboren is in de periode 23 augustus t/m 22 september valt onder het sterrenbeeld Maagd.
Mensen die in het teken Maagd geboren zijn, stellen in de regel hun beroepsleven op de voorgrond. De Maagd is het meest realistische van de tekens van de dierenriem. Aan haar heeft men de planeet Mercurius toegekend, zodat zij steeds op zoek is naar kennis die meteen in praktijk kan worden gebracht. Maagden zijn in staat om zeer precies onderscheid te maken, een eenvoudig ja of nee is voor hen niet voldoende.

Daar u van detail houdt werkt u zorgvuldig en exact. Wanorde en slordigheid dagen u uit, u nog meer in te spannen om structuur in uw omgeving te brengen. U kunt van uw werk zelfs genieten en u vervult graag uw plichten, maar u past ervoor op dat u niet uitgebuit wordt. Soms bestaat echter het gevaar dat u uw werk te serieus neemt en de aangename kanten van het leven helemaal niet meer ziet.

Hoe berekenen we jouw persoonlijke daghoroscoop

Bij een persoonlijke daghoroscoop vergelijken we de huidige stand van de planeten met de stand van de planeten op het moment van jouw geboorte. En als die planeten een speciale positite ten opzichte van elkaar hebben, dan wordt dat in de astrologie een 'Transit' genoemd. De transits en de betekenis daarvan vindt je terug in jouw persoonlijke daghoroscoop.

De periode waarop zo'n transit werkzaam is (en dus de invloed daarvan) kan heel erg verschillen. Sommige transits duren maar een paar uur, terwijl anderen langer dan een dag van invloed kunnen zijn. Het kan ook voorkomen dat er op bepaalde momenten helemaal geen bijzondere panetaire invloeden op jou van toepassing zijn. Maar onze berekeningen zijn zo nauwkeurig dat het heel goed mogelijk is dat als je een paar uur (of soms zelfs een paar minuten) later opnieuw je daghoroscoop opvraagt een heel andere situatie aantreft!

Het maken van een persoonlijke daghoroscoop vergt zeer complexe berekeningen, die we voor elke bezoeker van Spiritplaza opnieuw uitvoeren aan de hand van de persoonlijke geboortegegevens. Deze persoonlijke daghoroscoop geldt dus maar voor één persoon. Dat is dus niet te vergelijken met de daghoroscopen die je elders op Internet of in de krant vindt, want deze gelden voor iedereen die onder een bepaald sterrenbeeld geboren is.

Vul hieronder jouw gegevens in en klik op 'Bereken'. Dan verschijnt jouw persoonlijke daghoroscoop.
NB De hieronder ingevulde persoonlijke gegevens worden NIET door Spiritplaza opgeslagen!

Naam:
Geboorte Dag-Maand-Jaar:
Geboorteland:
Geboorteplaats: