Spiritplaza


Daghoroscoop Stier (Taurus)

daghoroscoop Stier Iedereen die geboren is in de periode 20 april t/m 20 mei valt onder het sterrenbeeld Stier.
De Stier, die als teken aan het element aarde wordt toegekend, kenmerkt zich door zijn vastbeslotenheid en zijn doelgerichte handelen. Van Stieren wordt gevraagd dat zij zich niet al te veel door de materiële gemakken in het leven in verleiding laten brengen, want zij genieten ook graag van hun welverdiende successen.

Omdat de planeet Venus over de Stier heerst, kunt u enthousiast worden voor de mooie kanten van het leven. U bent een zinnelijk mens, die het omgaan met de materie nodig heeft en tastbare resultaten wil zien. Alleen zou u niet de fout moeten maken u op uw bezit vast te leggen.

Hoe berekenen we jouw persoonlijke daghoroscoop

Bij een persoonlijke daghoroscoop vergelijken we de huidige stand van de planeten met de stand van de planeten op het moment van jouw geboorte. En als die planeten een speciale positite ten opzichte van elkaar hebben, dan wordt dat in de astrologie een 'Transit' genoemd. De transits en de betekenis daarvan vindt je terug in jouw persoonlijke daghoroscoop.

De periode waarop zo'n transit werkzaam is (en dus de invloed daarvan) kan heel erg verschillen. Sommige transits duren maar een paar uur, terwijl anderen langer dan een dag van invloed kunnen zijn. Het kan ook voorkomen dat er op bepaalde momenten helemaal geen bijzondere panetaire invloeden op jou van toepassing zijn. Maar onze berekeningen zijn zo nauwkeurig dat het heel goed mogelijk is dat als je een paar uur (of soms zelfs een paar minuten) later opnieuw je daghoroscoop opvraagt een heel andere situatie aantreft!

Het maken van een persoonlijke daghoroscoop vergt zeer complexe berekeningen, die we voor elke bezoeker van Spiritplaza opnieuw uitvoeren aan de hand van de persoonlijke geboortegegevens. Deze persoonlijke daghoroscoop geldt dus maar voor één persoon. Dat is dus niet te vergelijken met de daghoroscopen die je elders op Internet of in de krant vindt, want deze gelden voor iedereen die onder een bepaald sterrenbeeld geboren is.

Vul hieronder jouw gegevens in en klik op 'Bereken'. Dan verschijnt jouw persoonlijke daghoroscoop.
NB De hieronder ingevulde persoonlijke gegevens worden NIET door Spiritplaza opgeslagen!

Naam:
Geboorte Dag-Maand-Jaar:
Geboorteland:
Geboorteplaats: