Spiritplaza


Daghoroscoop Weegschaal (Libra)

daghoroscoop Weegschaal Iedereen die geboren is in de periode 23 september t/m 22 oktober valt onder het sterrenbeeld Weegschaal.
Omdat de Weegschaal een hoofdteken is, kunt u uw energie doelgericht inzetten en nieuwe situaties initiëren. Uw ondernemingen organiseert u meestal samen met andere mensen, want u bent niet graag alleen. De planeet Venus, die aan de Weegschaal is toegekend, doet u op uw zoektocht naar harmonie veel mooie eigenschappen uitstralen; zo bent u charmant en weet u zich smaakvol te kleden. U zou graag gewaardeerd willen worden, maar u geeft daarvoor niet zo snel uw principes op. Het is voor u veel belangrijker om 's morgens met een tevreden gevoel in de spiegel te kunnen kijken.

U zwelgt graag in gedachten over de liefde, en droomt ervan om met de partner van uw keuze te versmelten. Ergernis, jaloezie of haat maakt u bang, omdat dit strijdt met uw ideaal van het ware en esthetische. Desondanks kunt u ook volhardend en doelgericht werken en uw dagelijkse bezigheden effectief organiseren. U zou zich daarbij niet moeten overbelasten, want in uw drang naar perfectie haalt u zich vaak veel op uw hals.

Hoe berekenen we jouw persoonlijke daghoroscoop

Bij een persoonlijke daghoroscoop vergelijken we de huidige stand van de planeten met de stand van de planeten op het moment van jouw geboorte. En als die planeten een speciale positite ten opzichte van elkaar hebben, dan wordt dat in de astrologie een 'Transit' genoemd. De transits en de betekenis daarvan vindt je terug in jouw persoonlijke daghoroscoop.

De periode waarop zo'n transit werkzaam is (en dus de invloed daarvan) kan heel erg verschillen. Sommige transits duren maar een paar uur, terwijl anderen langer dan een dag van invloed kunnen zijn. Het kan ook voorkomen dat er op bepaalde momenten helemaal geen bijzondere panetaire invloeden op jou van toepassing zijn. Maar onze berekeningen zijn zo nauwkeurig dat het heel goed mogelijk is dat als je een paar uur (of soms zelfs een paar minuten) later opnieuw je daghoroscoop opvraagt een heel andere situatie aantreft!

Het maken van een persoonlijke daghoroscoop vergt zeer complexe berekeningen, die we voor elke bezoeker van Spiritplaza opnieuw uitvoeren aan de hand van de persoonlijke geboortegegevens. Deze persoonlijke daghoroscoop geldt dus maar voor één persoon. Dat is dus niet te vergelijken met de daghoroscopen die je elders op Internet of in de krant vindt, want deze gelden voor iedereen die onder een bepaald sterrenbeeld geboren is.

Vul hieronder jouw gegevens in en klik op 'Bereken'. Dan verschijnt jouw persoonlijke daghoroscoop.
NB De hieronder ingevulde persoonlijke gegevens worden NIET door Spiritplaza opgeslagen!

Naam:
Geboorte Dag-Maand-Jaar:
Geboorteland:
Geboorteplaats: