Spiritplaza


Daghoroscoop Leeuw (Leo)

daghoroscoop Leeuw Iedereen die geboren is in de periode 23 juli t/m 22 augustus valt onder het sterrenbeeld Leeuw.
Aan het vuurteken Leeuw heeft men de Zon toegekend, ofwel het grote licht zoals de middeleeuwse astrologie het uitdrukte. Het element vuur houdt zich vooral bezig met de ontdekking en de vervulling van toekomstige mogelijkheden. De Zon schenkt ons de energie, die wij nodig hebben om onze dagelijkse taken aan te pakken. Zij is het centrum van alle leven en staat voor de vitaliteit in ons.

Leeuwen zijn zeer ruimhartige mensen en hebben deels een echt trotse gevoelswereld. De Leeuw is rijkelijk met liefde, dankbaarheid en glans uitgerust en geeft dit graag aan andere mensen door. Hij leeft zijn overtuigingen volledig uit en investeert de hele kracht van zijn persoonlijkheid. De invloed van de Zon-symboliek ervaren de in Leeuw geboren mensen als een uitnodiging om deze te weerspiegelen.

Hoe berekenen we jouw persoonlijke daghoroscoop

Bij een persoonlijke daghoroscoop vergelijken we de huidige stand van de planeten met de stand van de planeten op het moment van jouw geboorte. En als die planeten een speciale positite ten opzichte van elkaar hebben, dan wordt dat in de astrologie een 'Transit' genoemd. De transits en de betekenis daarvan vindt je terug in jouw persoonlijke daghoroscoop.

De periode waarop zo'n transit werkzaam is (en dus de invloed daarvan) kan heel erg verschillen. Sommige transits duren maar een paar uur, terwijl anderen langer dan een dag van invloed kunnen zijn. Het kan ook voorkomen dat er op bepaalde momenten helemaal geen bijzondere panetaire invloeden op jou van toepassing zijn. Maar onze berekeningen zijn zo nauwkeurig dat het heel goed mogelijk is dat als je een paar uur (of soms zelfs een paar minuten) later opnieuw je daghoroscoop opvraagt een heel andere situatie aantreft!

Het maken van een persoonlijke daghoroscoop vergt zeer complexe berekeningen, die we voor elke bezoeker van Spiritplaza opnieuw uitvoeren aan de hand van de persoonlijke geboortegegevens. Deze persoonlijke daghoroscoop geldt dus maar voor één persoon. Dat is dus niet te vergelijken met de daghoroscopen die je elders op Internet of in de krant vindt, want deze gelden voor iedereen die onder een bepaald sterrenbeeld geboren is.

Vul hieronder jouw gegevens in en klik op 'Bereken'. Dan verschijnt jouw persoonlijke daghoroscoop.
NB De hieronder ingevulde persoonlijke gegevens worden NIET door Spiritplaza opgeslagen!

Naam:
Geboorte Dag-Maand-Jaar:
Geboorteland:
Geboorteplaats: