Spiritplaza


Daghoroscoop Boogschutter (Sagittarius)

daghoroscoop Boogschutter Iedereen die geboren is in de periode 22 november t/m 21 december valt onder het sterrenbeeld Boogschutter.
Boogschutter is een beweeglijk vuurteken, en altijd op zoek naar nieuwe ervaringen. Hij heeft geestelijke vrijheid nodig en zal zich niet zo snel laten vastleggen, niet door omstandigheden van buitenaf en niet door voorbehoud in zijn eigen gedachten. De planeet Jupiter, met de kenmerkende eigenschappen uitbreiding en weldadigheid, is aan het teken Boogschutter toegekend. Als beschermengel staat hij u altijd terzijde en brengt u het nodige geluk, zelfs wanneer u denkt dat het al te laat is.

U staat open voor andere mensen en u gaat met veel optimisme door het leven. Uw doel is het vinden van de waarheid, en daarom houdt u zich bezig met de vraag naar de zin van het leven, en zoekt u voortdurend naar hogere inzichten. Ethische en filosofische onderwerpen hebben uw interesse, en u geeft uw wijsheden ook graag door.

Hoe berekenen we jouw persoonlijke daghoroscoop

Bij een persoonlijke daghoroscoop vergelijken we de huidige stand van de planeten met de stand van de planeten op het moment van jouw geboorte. En als die planeten een speciale positite ten opzichte van elkaar hebben, dan wordt dat in de astrologie een 'Transit' genoemd. De transits en de betekenis daarvan vindt je terug in jouw persoonlijke daghoroscoop.

De periode waarop zo'n transit werkzaam is (en dus de invloed daarvan) kan heel erg verschillen. Sommige transits duren maar een paar uur, terwijl anderen langer dan een dag van invloed kunnen zijn. Het kan ook voorkomen dat er op bepaalde momenten helemaal geen bijzondere panetaire invloeden op jou van toepassing zijn. Maar onze berekeningen zijn zo nauwkeurig dat het heel goed mogelijk is dat als je een paar uur (of soms zelfs een paar minuten) later opnieuw je daghoroscoop opvraagt een heel andere situatie aantreft!

Het maken van een persoonlijke daghoroscoop vergt zeer complexe berekeningen, die we voor elke bezoeker van Spiritplaza opnieuw uitvoeren aan de hand van de persoonlijke geboortegegevens. Deze persoonlijke daghoroscoop geldt dus maar voor één persoon. Dat is dus niet te vergelijken met de daghoroscopen die je elders op Internet of in de krant vindt, want deze gelden voor iedereen die onder een bepaald sterrenbeeld geboren is.

Vul hieronder jouw gegevens in en klik op 'Bereken'. Dan verschijnt jouw persoonlijke daghoroscoop.
NB De hieronder ingevulde persoonlijke gegevens worden NIET door Spiritplaza opgeslagen!

Naam:
Geboorte Dag-Maand-Jaar:
Geboorteland:
Geboorteplaats: