paranormaal

Leer jezelf beter kennen met onze tests

Testen zijn leuk om te doen en je komt veel over jezelf te weten.
Op dit moment hebben de volgende testen voor je ontwikkeld:

Ben ik paranormaal begaafd?

Dit is een leuke test om er achter te komen hoe het staat met je paranormale begaafdheid. Paranormaal kun je op een heleboel manieren zijn. Je bent namelijk niet alleen paranormaal als je aura's ziet. En misschien ben jij wel gevoelig voor geheel andere dingen!

Op welke gebieden liggen mijn paranormale vaardigheden?

Paranormale vaardigheden kunnen zich op verschillende manieren uiten. En bij de meeste mensen zijn ze ook niet allemaal even sterk ontwikkeld.


Ben ik een empaat?

Een empaat is in staat om de emoties van anderen te begrijpen en te absorberen. Ze zijn enorm gevoelig voor hun omgeving en ze worden sterk beïnvloed door de energieën om hen heen. Empaten zijn van nature vaak genezers.
De meeste empaten ondervinden van deze eigenschappen veel hinder. Niet alleen omdat zij allerlei negatieve gevoelen en emoties van anderen oppikken, maar ook omdat ze veel onbegrip vanuit hun omgeving ondervinden. Ze kunnen er daarom vaak ook niet over praten met anderen, zodat ze zich op sommige momenten alleen kunnen voelen.

We hebben nu een test ontwikkeld om uit te zoeken of jij een echte empaat bentDe HSP test: ben ik een Hoog Sensitief Persoon (HSP)?

Hoog Sensitieve Personen zijn mensen die "anders" zijn. Ze reageren veel sterker op prikkels van buitenaf en zijn daardoor veel gevoeliger. Sommige mensen worstelen al hun hele leven met hun gevoeligheid. Anderen vinden hen soms maar "aanstellers" of "overgevoelig" en vinden dat ze maar moeten leren wat minder gevoelig te zijn. Maar als je Hoog Sensitief bent, dan kun je niet anders. Eigenlijk is het een bijzondere gave als je zo gevoelig bent en geen "afwijking" waar je wat aan moet doen! Wil je weten of je ook een HSP bent? Doe dan de test


Zijn wij tweelingzielen?

Heb je een relatie met iemand waarvan je sterk het idee hebt dat je hem of haar al kende op het moment dat jullie elkaar ontmoetten? Is degene met wie je een relatie hebt misschien wel je tweelingziel? Wil je het zeker weten? Doe dan onze speciale tweelingziel-test.


Ben ik een nieuwetijdskind?

Nieuwetijdskinderen zijn "anders" dan de meeste van hun leeftijdsgenoten. Maar niet iedereen die "anders" is is een nieuwetijdskind. Deze test kan je helpen om uit te zoeken of jij (of iemand die je goed kent) een nieuwetijdskind is.


Ben ik een Volwassen nieuwetijdskind?

Nieuwetijdskinderen zijn er altijd al geweest; er lopen dus heel veel volwassen nieuwetijdskinderen rond. Maar omdat niet iedere volwassene zich herkent via de 'gewone' nieuwetijdskind test, hebben we deze enigszins bewerkt speciaal voor volwassenen. Door deze test te doen kun je bepalen of jij een volwassen nieuwetijdskind bent of niet.