Spiritplaza


Daghoroscoop Vissen (Pisces)

daghoroscoop Vissen Iedereen die geboren is in de periode 19 februari t/m 20 maart valt onder het sterrenbeeld Vissen.
U hebt een overgevoelige aard, waarmee u de vibraties in uw omgeving goed kunt opnemen. Of dat een vloek of een zegen is weet u soms zelf niet zo precies, omdat u zich door uw hoge opnamebereidheid tot grote verwarring kunt laten brengen. U bent bijna als een spons die alles ongenuanceerd opneemt en zich dan afvraagt, hoe zijn eigen opvattingen en gevoelens er nu eigenlijk uitzien. Soms vlucht u daarom uit de harde werkelijkheid naar uw mooie droomwereld, maar dat is op de duur ook geen oplossing, want u moet gewoon leren omgaan met de feiten. Schermt u zichzelf toch eens vaker enigszins af, misschien vindt u wel geestelijke ontspanning bij goede lectuur.

Daar Vissen het laatste van de twaalf dierenriemtekens is, heeft het van allen iets. U zwemt in de grote zee van de vele tekens. Dat hoeft niet altijd helemaal onproblematisch voor u te zijn. Dikwijls kunt u maar moeilijk beslissen, want Neptunus, de heerser van de Vissen, vertroebelt uw gedachten. U zou moeten proberen om doelgerichter op te treden en uw energie in concrete plannen te investeren.

Hoe berekenen we jouw persoonlijke daghoroscoop

Bij een persoonlijke daghoroscoop vergelijken we de huidige stand van de planeten met de stand van de planeten op het moment van jouw geboorte. En als die planeten een speciale positite ten opzichte van elkaar hebben, dan wordt dat in de astrologie een 'Transit' genoemd. De transits en de betekenis daarvan vindt je terug in jouw persoonlijke daghoroscoop.

De periode waarop zo'n transit werkzaam is (en dus de invloed daarvan) kan heel erg verschillen. Sommige transits duren maar een paar uur, terwijl anderen langer dan een dag van invloed kunnen zijn. Het kan ook voorkomen dat er op bepaalde momenten helemaal geen bijzondere panetaire invloeden op jou van toepassing zijn. Maar onze berekeningen zijn zo nauwkeurig dat het heel goed mogelijk is dat als je een paar uur (of soms zelfs een paar minuten) later opnieuw je daghoroscoop opvraagt een heel andere situatie aantreft!

Het maken van een persoonlijke daghoroscoop vergt zeer complexe berekeningen, die we voor elke bezoeker van Spiritplaza opnieuw uitvoeren aan de hand van de persoonlijke geboortegegevens. Deze persoonlijke daghoroscoop geldt dus maar voor één persoon. Dat is dus niet te vergelijken met de daghoroscopen die je elders op Internet of in de krant vindt, want deze gelden voor iedereen die onder een bepaald sterrenbeeld geboren is.

Vul hieronder jouw gegevens in en klik op 'Bereken'. Dan verschijnt jouw persoonlijke daghoroscoop.
NB De hieronder ingevulde persoonlijke gegevens worden NIET door Spiritplaza opgeslagen!

Naam:
Geboorte Dag-Maand-Jaar:
Geboorteland:
Geboorteplaats: