paranormaal

Over Spiritplaza

Spiritplaza is al meer dan 20 jaar een hobbyproject van één persoon.
Om te proberen de kosten die aan het in stand houden van een website verbonden zijn te dekken, worden er advertenties geplaatst. Dat levert tot op heden ongeveer 80% van de kosten van de webhosting op. De overige kosten betaal ik uit eigen zak (een hobby mag wat kosten). Ik hoop dat je de gratis informatie, testen enz. op deze website zodanig de moeite waard vindt, dat je de ergernis van de advertenties op de koop toe wilt nemen.
Ik probeer altijd zoveel mogelijk om de inhoud van de website uit te breiden, te verbeteren en te actualiseren. Hulp van bezoekers daarbij stel ik erg op prijs.
Als je aanvullingen of verbeteringen hebt op de gegevens die op deze website staan, dan zou ik het fijn vinden als je dat aan mij zou willen doorgeven.
Datzelfde geldt uiteraard als je een idee hebt voor nieuw onderwerp dat interessant kan zijn voor de bezoekers van deze website. Kritiek of lof mag uiteraard ook!
Je kunt hiervoor heel simpel het onderstaande formulier gebruiken

NB. Spiritplaza geeft geen consulten of 'readings'. Onderstaande contactformulier is uitsluitend bedoeld om verbeteringen en aanvullingen op teksten van deze website door te geven.
Vul alles svp in:
Naam:
Email:
Onderwerp:
Opmerking:


Je ip-adres 44.220.44.148 wordt meegezonden met de ingevulde gegevens om misbruik en spam te voorkomen
Your ip-adres 44.220.44.148 will be sent with the data you provide to prevent misuse and spam.