paranormaal

Gratis Tarot Legging - antwoord op al je vragen


De tarot is een geweldige manier om antwoord te krijgen op je vragen. Daarom hebben we speciaal voor Spritplaza een hele speciale legging ontworpen, die je kan helpen om antwoord te krijgen op al je vragen.

Wat moet je precies doen

Een valkuil waar je bij een tarot legging rekening mee moet houden is dat je eigenlijk geen echt antwoord krijgt op de vraag die je stelt maar dat:
 • angst in jou of wensdenken weerspiegeld wordt door de kaarten
 • je antwoord krijgt op aan andere vraag die (onbewust) eigenlijk belangrijker voor jou is • Eerst even een paar voorbeelden om dat wat duidelijker te maken.

  Voorbeeld 1: Iemand is eigenlijk bang dat haar zoon niet slaagt voor zijn eindexamen. De vraag die zij aan de Tarot stelt is: "Slaagt mijn zoon voor zijn eindexamen". Als de Tarot vervolgens "NEE" antwoord, zou het heel goed kunnen zijn dat de Tarot alleen maar haar angst weerspiegelt en dat haar zoon gewoon slaagt.
  Voorbeeld 2: Iemand is al heel lang geleden gescheiden en wil eigenlijk dolgraag een nieuwe leuke relatie. De vraag die zij aan de tarot stelt is: "Krijg ik nog een relatie". Ze loopt dan het grote risico dat het antwoord van de Tarot sterk beïnvloed wordt door haar angst dat ze geen relatie meer krijgt (de Tarot zal dan "NEE") antwoorden of door haar wens dat ze zo graag een relatie wil (de Tarot zal dan "JA" antwoorden).
  Voorbeeld 3: Iemand is al lang geleden gescheiden en ze wil eigenlijk dolgraag een nieuwe relatie. Haar zoon doet binnenkort eindexamen voor zijn school en ze stelt aan de Tarot de vraag: "Slaagt mijn zoon voor zijn eindexamen?". Behalve dat de Tarot wellicht haar wens of haar angst voor de examenresultaten van haar zoon weerspiegelt, is het heel goed mogelijk dat er antwoord komt op de onderliggende vraag over het krijgen van een relatie.

  De ervaring leert dat deze problemen in de praktijk heel vaak voorkomen (zonder dat we het weten). Daarom heeft onze Spiritplaza "huis-tarotist" (die al meer dan 20 jaar tarot lessen geeft) dit Tarot Orakel ontwikkeld om deze problemen te vermijden. De methode bestaat uit een speciale Tarot legging met een bijbehorende speciale manier om de vraag te formuleren. Spiritplaza is dan ook trots om deze unieke manier als enige website te kunnen presenteren!

  Hoe moet je de gratis Tarot legging gebruiken?

  Voordat je op de knop onderaan de pagina drukt om jouw legging te zien te krijgen, is het belangrijk dat je even rustig gaat zitten met een pen en een leeg vel papier voor je. Haal een paar maal diep adem en probeer helemaal tot rust te komen. Misschien kan een kaarsje en een rustig (New Age) muziekje op de achtergrond daarbij helpen. Denk dan goed na over de vraag die je wilt stellen en probeer die vraag zodanig te formuleren dat hij begint met: "Wat moet IK doen om.....". In het eerste voorbeeld dat hierboven genoemd is zou de vraag bijvorobeeld kunnen luiden: "Wat moet IK doen om ervoor te zorgen dat de kans dat mijn zoon slaagt zo groot mogelijk wordt." Bij het tweede voorbeeld zou de vraag bijvoorbeeld als volgt kunnen zijn" Wat moet IK doen om ervoor te zorgen dat de kans zo groot mogelijk wordt dat ik een leuke relatie krijg?". (De achtergrond van deze manier van vraagstellen is dat jij deel uitmaakt van de mensen die invloed hebben op de vraag of op het probleem en dat jij dus ook een onderdeel moet zijn van het antwoord!)

  Als je je vraag zo hebt geformuleerd dat je er tevreden over bent, schrijf je hem dan op het lege vel papier. Terwijl je goed concentreert op de vraag, klik je op de knop met "Orakel" onderaan deze pagina, en vervolgens wordt deze pagina opnieuw geladen en krijg jouw tarot legging te zien. In de eerste rij liggen de drie kaarten die het orakel speciaal voor jou getrokken heeft. De twee kaarten in de tweede rij zijn numerologisch afgeleid uit de kaarten van de eerste rij. Het kan daarom gebeuren dat in de tweede rij dezelfde kaarten liggen als in de eerste rij. Dat is dus geen fout, maar dat komt door de speciale legging!!
  Positie 1Positie 2Positie 3
  Positie 5Positie 6