Spiritplaza


Daghoroscoop Kreeft (Cancer)

daghoroscoop Kreeft Iedereen die geboren is in de periode 21 juni t/m 22 juli valt onder het sterrenbeeld Kreeft.
Kreeft-mensen zijn heel gevoelig, want Kreeft is een waterteken en deelt aan zijn omgeving zijn gevoelens mee. Bovendien is het een vrouwelijk teken, waaraan men als planeet de Maan heeft toegekend. Kreeft staat daardoor ook voor het vrouwelijke potentieel in de mens.

U leeft uw gevoelens uit, en daarmee bepaalt uw emotionele toestand uw gedrag meer dan wat ook. Uw gevoelswereld wordt sterk door de maanfasen beheerst, daarom is emotionele bestendigheid mogelijk niet uw sterkste punt. Dit kan uw omgeving soms bijna tot vertwijfeling brengen. Een tevredenstellende huiselijke situatie is heel belangrijk voor uw gevoel van veiligheid. Daarom zijn alle daarvoor noodzakelijke eigenschappen bij u ook heel sterk ontwikkeld. Sensibiliteit is enerzijds uw sterkste kant, maar anderzijds ook uw zwakheid, waarbij u vooral lijdt wanneer u wordt uitgelachen.

Hoe berekenen we jouw persoonlijke daghoroscoop

Bij een persoonlijke daghoroscoop vergelijken we de huidige stand van de planeten met de stand van de planeten op het moment van jouw geboorte. En als die planeten een speciale positite ten opzichte van elkaar hebben, dan wordt dat in de astrologie een 'Transit' genoemd. De transits en de betekenis daarvan vindt je terug in jouw persoonlijke daghoroscoop.

De periode waarop zo'n transit werkzaam is (en dus de invloed daarvan) kan heel erg verschillen. Sommige transits duren maar een paar uur, terwijl anderen langer dan een dag van invloed kunnen zijn. Het kan ook voorkomen dat er op bepaalde momenten helemaal geen bijzondere panetaire invloeden op jou van toepassing zijn. Maar onze berekeningen zijn zo nauwkeurig dat het heel goed mogelijk is dat als je een paar uur (of soms zelfs een paar minuten) later opnieuw je daghoroscoop opvraagt een heel andere situatie aantreft!

Het maken van een persoonlijke daghoroscoop vergt zeer complexe berekeningen, die we voor elke bezoeker van Spiritplaza opnieuw uitvoeren aan de hand van de persoonlijke geboortegegevens. Deze persoonlijke daghoroscoop geldt dus maar voor één persoon. Dat is dus niet te vergelijken met de daghoroscopen die je elders op Internet of in de krant vindt, want deze gelden voor iedereen die onder een bepaald sterrenbeeld geboren is.

Vul hieronder jouw gegevens in en klik op 'Bereken'. Dan verschijnt jouw persoonlijke daghoroscoop.
NB De hieronder ingevulde persoonlijke gegevens worden NIET door Spiritplaza opgeslagen!

Naam:
Geboorte Dag-Maand-Jaar:
Geboorteland:
Geboorteplaats: