paranormaal
Op deze website:


POPULAIR:


CURSUS TIP:

Reiki-1+Reiki-2 combi cursus
Leer Reiki-1 en 2 in één
weekend onder leiding van een
inspirerende Reiki Master
met 25 jaar ervaring


lees ->hier<- meer over deze Reiki cursus...


CURSUS TIP:
lenormand
Cursus Lenormand Kaartleggen

Meer interessante spirituele cursussen >>HIER!<<Leer jezelf beter kennen met onze tests

Testen zijn leuk om te doen en je komt veel over jezelf te weten.
Op dit moment hebben de volgende testen voor je ontwikkeld:

Ben ik paranormaal begaafd?

Dit is een leuke test om er achter te komen hoe het staat met je paranormale begaafdheid. Paranormaal kun je op een heleboel manieren zijn. Je bent namelijk niet alleen paranormaal als je aura's ziet. En misschien ben jij wel gevoelig voor geheel andere dingen!
Ik wil de Paranormaal-Test doen ...

Op welke gebieden liggen mijn paranormale vaardigheden?

Paranormale vaardigheden kunnen zich op verschillende manieren uiten. En bij de meeste mensen zijn ze ook niet allemaal even sterk ontwikkeld.

Ik wil de Paranormale Vaardigheden Test doen ...

Ben je een rechter- of linkerhersenhelft denker?

Zoals bekend, bestaan je hersenen uit twee helften, met elk een verschillende functie. Bij het denkproces van de meeste mensen zie je een voorkeur voor een van beide helften.
Hoe zit dat met jou: Ben je een rechter- of linkerhersenhelft denker?

Ik wil de Hersenhelften Test doen ...

De HSP test: ben ik een Hoog Sensitief Persoon (HSP)?

Hoog Sensitieve Personen zijn mensen die "anders" zijn. Ze reageren veel sterker op prikkels van buitenaf en zijn daardoor veel gevoeliger. Sommige mensen worstelen al hun hele leven met hun gevoeligheid. Anderen vinden hen soms maar "aanstellers" of "overgevoelig" en vinden dat ze maar moeten leren wat minder gevoelig te zijn. Maar als je Hoog Sensitief bent, dan kun je niet anders. Eigenlijk is het een bijzondere gave als je zo gevoelig bent en geen "afwijking" waar je wat aan moet doen! Wil je weten of je ook een HSP bent? Doe dan de test

Ik wil de HSP-test doen ...

Zijn wij tweelingzielen?

Heb je een relatie met iemand waarvan je sterk het idee hebt dat je hem of haar al kende op het moment dat jullie elkaar ontmoetten? Is degene met wie je een relatie hebt misschien wel je tweelingziel? Wil je het zeker weten? Doe dan onze speciale tweelingziel-test.

Ik wil de Tweelingziel-Test doen ...

Hoe groot is mijn zelf-waardering?

Een van de dingen die bij je spirituele groei ter sprake kan komen is de wijze waarop je jezelf waardeert. Het oplossen van en te lage zelf-waardering kan een enorme stimulans voor je persoonlijke groei betekenen. Deze test kan je helpen te ontdekken hoe het gesteld is met je manier waarop je jezelf beoordeelt en of je er iets aan zou moeten doen. In dat laatste geval krijg je bij de uitslag een aantal tips om daar op een goede manier aan te werken.

Ik wil de Zelf Waardering-Test doen ...

Ben ik een nieuwetijdskind?

Nieuwetijdskinderen zijn "anders" dan de meeste van hun leeftijdsgenoten. Maar niet iedereen die "anders" is is een nieuwetijdskind. Deze test kan je helpen om uit te zoeken of jij (of iemand die je goed kent) een nieuwetijdskind is.

Ik wil de Nieuwetijdskind-Test doen ...

Ben ik een Volwassen nieuwetijdskind?

Nieuwetijdskinderen zijn er altijd al geweest; er lopen dus heel veel volwassen nieuwetijdskinderen rond. Maar omdat niet iedere volwassene zich herkent via de 'gewone' nieuwetijdskind test, hebben we deze enigszins bewerkt speciaal voor volwassenen. Door deze test te doen kun je bepalen of jij een volwassen nieuwetijdskind bent of niet.

Ik wil de Nieuwetijdskind-Test voor volwassenen doen ...