paranormaal
Mijn naam is Mariëlle Broekman en ik werk vanuit mijn bedrijf Heart of Living als coach en healer. Ik organiseer wandelactiviteiten en inspiratiereizen waarbij je gelijkgestemden mensen ontmoet. Ook bied ik ter verdieping workshops, coaching en healing aan gericht op bewustzijnsontwikkeling met thema’s als relaties en werk. Als medereiziger op jouw pad help ik jou weer in je kracht te zetten zodat je meer innerlijke rust en levensvreugde kan ervaren. Ik help jou om je bewust  te worden van oude patronen en de oorzaak van (oude) pijn op te lossen,  zodat je weer in contact kan komen met jouw kern en je vrij gaat voelen. Vrij van angst en onzekerheid en los van oordeel en kritiek.  

Na jarenlang in het bedrijfsleven te hebben gewerkt heb ik in 2010 het roer omgegooid. Ik ben trainingen en cursussen gaan volgen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling zoals: vernieuwend coachen, natuur coaching, intuïtieve ontwikkeling, Reiki 1, 2 en 3 en Mindfulness. Daarnaast volgde ik ook healing/reading trainingen om mensen te ondersteunen in hun bewustwordingsproces. Vanuit mijn verlangen om mezelf te bevrijden van oude patronen en overtuigingen leerde ik vanuit mijn hart te leven in plaats vanuit mijn hoofd. De trainingen en ook mijn eigen levenservaringen leidde tot de verdieping die ik nodig had om Heart of Living op bouwen.

Aanbod individueel:

Healing/reading
Werken met energie, dat is wat reading & healing is. Door een healing worden blokkades of pijnpunten aangeraakt, in beweging gebracht en opgelost. Je legt mij uit waar je tegen aan loopt of helderheid op wilt verkrijgen. Dit kan een situatie zijn, een gevoel waar je mee zit, een crisis waar je nu door heen gaat of een fysieke klacht. Ik help jou om weer in contact te komen met je eigen kern. De energie gaat dan weer stromen in je lichaam. Je voelt je na een sessie vaak blijer, vitaler en krachtiger. 

Wandelcoaching
Stel dat je al wandelend in de natuur nieuwe inzichten op kunt doen? Dat je je hart kunt luchten door je verhaal te doen? En dat je vervolgens leert hoe je nieuwe inzichten in kunt zetten in je leven? Met wandelcoaching kan dat! Tijdens de sessies krijg je opdrachten gericht op jouw specifieke vraag of thema. Via de natuur ga je op zoek naar antwoorden. Symbolen uit de natuur bieden de mogelijkheid je hoofd leeg te maken van aannames, waardoor je er letterlijk van een afstand naar kunt kijken. Dit brengt je dichter bij je gevoel en leidt steevast tot heldere inzichten. 

Aanbod in groepsverband:
Ook organiseer ik activiteiten in groepsverband, zoals themawandelingen, natuurwandelingen voor alleenstaanden, workshop Transformatiespel, meditatiebijeenkomsten en verdiepingsreizen.

De activiteiten hebben vaak een sterke binding met de natuur en persoonlijke aandacht staat centraal. 

Voor meer informatie zie ook www.heartofliving.nl>