paranormaal

Facebook groepen

We hebben speciaal voor jullie een aantal Faceboek groepen gemaakt, waar je lid van kan worden. Dat zijn deze vier groepen:

1. Ontwikkel je paranormale vermogens

De meeste mensen die interesse hebben in het “paranormale”, hebben zelf ook paranormale vermogens. Vaak zonder het zelf te weten. Twee zeer ervaren coaches op paranormaal en spiritueel gebied helpen je in deze groep om je eigen paranormale vermogens op het spoor te komen en deze verder te ontwikkelen. Dat doen ze onder andere door door oefeningen, tips, adviezen en informatie te geven.
Dus geef je vandaag nog op als lid, zodat je snel je eigen ontwikkeling kunt bevorderen.
Het lidmaatschap is uiteraard gratis en je kunt je hier aanmelden voor de groep Ontwikkel je Paranormale vermogens

2. Persoonlijke groei

Als je op zoek bent naar ondersteuning bij jouw persoonlijke groei dan is dit de juiste groep voor jou. Bij persoonlijke groei kun je bijvoorbeeld denken aan: intuitieve ontwikkeling, verbeteren van zelfvertrouwen en omgaan met hooggevoeligheid. Maar dat zijn slechts voorbeelden van de onderwerpen die in deze groep aan de orde kunnen komen. Deze groep wordt beheerd door twee zeer ervaren coaches op het gebied van persoonlijke ontwikkeling.
Dus geef je vandaag nog op als lid, zodat je snel je persoonlijke groei kunt bevorderen.
Het lidmaatschap is uiteraard gratis en je kunt je hier aanmelden voor de groep en ga de uitdaging aan


3. Contact maken met Engelen

Er is niets waardevollers dan ZELF contact te kunnen maken met Engelen. Want Engelen helpen ons, stimuleren ons, beschermen ons en doen alles om ons leven plezieriger en aangenamer te maken. Door Engelen in ons leven uit te nodigen, verrijken we ons leven op een diepgaande manier.
Dus geef je vandaag nog op als lid en begin zo snel mogelijk met het maken van contact met de Engelen.
Het lidmaatschap is uiteraard gratis en je kunt je hier aanmelden voor de groep Contact maken met Engelen


4. Reiki en persoonlijke groei

Reiki kunnen geven is bijzonder waardevol. Maar Reiki is meer. Als je tijdens een Reiki cursus een Reiki inwijding hebt ontvangen, dan krijgt je persoonlijke (spirituele) ontwikkeling een versnelling. In deze groep willen we je helpen bij jouw persoonlijke ontwikkeling, onder andere door oefeningen en tips. Heb je nog geen Reiki cursus gevolgd, dan kunnen de oefeningen en tips ook heel waardevol zijn. Bovendien kun je dan beter beoordelen of het volgen van een Reiki cursus iets voor jou zou kunnen zijn. Dus geef je vandaag nog op als lid en begin zo snel mogelijk om werk te maken van jouw persoonlijke groei.
Het lidmaatschap is uiteraard gratis en je kunt je hier aanmelden voor de groep Reiki en persoonlijke groei