Registreer of log in a.u.b.

TERUG NAAR SPIRITPLAZA

OVERZICHT PARANORMAAL BEURZEN EN SPIRITUELE WORKSHOPS PER PROVINCIE
In de Spiritplaza Agenda vind je een overzicht van paranormaal beurzen, spirituele cursussen en workshops, gerangschikt per provincie. Organiseer je zelf een spirituele beurs, of geef je een spirituele cursus of workshop, dan kun je deze zelf gratis vermelden. Het enige dat je hoeft te doen is je te registreren. Ben je ingelogd, dan kun je de dingen die je graag bekend wilt maken in de daarvoor bestemde rubriek invullen.

Wil je jouw cursus of workshop in het landelijke overzicht opgenomen hebben, dan rekenen we daarvoor een kleine bijdrage van 10 euro per vermelding.Spelregels

- 'spam' in mededelingen is niet toegestaan
- plaats alleen mededelingen in de juiste rubriek
- plaats alleen mededelingen die passen in de opzet van Spiritplaza
- mededelingen worden na een maand automatisch verwijderd
- plaats elke beurs, cursus of workshop in een aparte mededeling
- mededelingen in het landelijk overzicht worden pas zichtbaar na ontvangst van de bijdrage van 10 euro per mededeling
- de redactie van Spiritplaza behoudt zich het recht voor om ongewenste of onjuiste mededelingen te verwijderen zonder opgaaf van redenen
- bij herhaald onjuist plaatsen van mededelingen of ernstige schendingen van de spelregels volgt verwijdering van het account

Advertentie Details Toevoegen aan favorieten
Rubriek Cursus, workshop
Created 04-04-2016
Eigenaar Shashasart
Promotion level None
Titel Reis naar mijn IK
Description Houder: Sharon Shaham
Datum: maandag, 18 april 2016 - maandag, 30 mei 2016
Locatie:Voorburg/ Den Haag
Tijd:19.30 – ca. 22.00 uur
Bijdrage: € 100 voor 5 lessen
Website: www.reisnaarmijnik.nl
E-mail: infoatshashasart .nl

Tijdens de cursus ‘reis naar mijn ik’, leer je als eerste om het ego, logica, gevoel, je geestelijke gidsen en intuïtie te onderscheiden van elkaar. Ook gaan we samen opzoek naar je innerlijke kind. Daarnaast leer door middel van oefeningen deze te herkennen, te vertrouwen en in te zetten voor iets dat jij wilt te bereiken.
Het uiteindelijke doel van de cursus is ervoor te zorgen dat je als een automatisme al deze elementen toepast in je dagelijks leven. Dan kun je je masker afdoen en openlijk jouw eigen leven gaan leiden. Op deze manier breng je ook rust in denken, emoties en gevoelens.
Je hoeft niet te kunnen schilderen, tekenen of enige andere vorm van creatief bezig te zijn. Je hoeft geen enkele voorkennis te hebben over wat dan ook, want alle elementen zitten al in jou!
De cursus geeft je mooie inzichten en nieuwe perspectieven over jezelf, onder professionele begeleiding van Sharon.

De workshop is inclusief alle materialen, maar breng zeker een handdoek en kleren mee die vuil mogen worden (een overal mag ook).
18 april, 9, 16, 23, 30 mei 2016 (5 avonden)